Recreatiedomein Warredal
reiservaringen

Reiservaringen

  • Reiservaringen van eerdere gasten
  • Wegdromen door de Belgische bossen
  • Bijzondere accommodaties

Laat je inspireren door reisverhalen 🌲 

 

Een magische vakantie beleven? Dat doet u bij Recreatiedomein Warredal in België. De bijzondere accommodaties zijn gelegen midden in de bossen van België. Verblijf bijvoorbeeld in één van onze cosy houses of cosy cabins! Vele gasten gingen je al voor, lees hier enkele reiservaringen 💭

 

Sofie Senden | @sofiesenden

Samen met mijn vriend mocht ik in het mooie Warredal enkele dagen genieten. We vonden het zo gezellig in de Treetop. Uit het raam kijken naar de natuur, gezellig samen iets koken, ontspannen in de hottub, quality time met elkaar en zo veel meer. Daarnaast hebben we ook ontzettend genoten van de wellness. Alles was er aanwezig om een ontspannende en romantische ervaring te beleven. Tegelijkertijd is er op het domein zoveel leuks om te ontdekken en doen. Wij raden een verblijf bij Warredal zeker aan!

Swipe voor meer foto's →

Renske | @renskeontdektdewereld

"Samen met mijn zoontje van drie ontdekte ik de Comfort Sweet met hottub. Wat een avontuur! Samen wandelen, zoeken naar de olifant in het bos, kijken bij de geitjes, soep maken van blaadjes uit het bos, uren badderen in de hottub buiten, ijsjes eten uit de automaat, bloemen plukken en samen naar bed. Waar de lampjes twinkelen. In de ochtend haalden we onze ontbijtbox op. Wat een verwennerij! Dit was ons tweede bezoek aan Warredal maar we komen zeker nog eens terug!"

Swipe voor meer foto's →

Sylvie - @getoutoftown.be

Warredal heeft zich helemaal overtroffen met hun Cosy Houses. Die zijn zo mooi en zo gezellig. Wij verbleven in Tree House 2. Dit huisje is ongelofelijk slim en knus ingericht, ik had hier gerust een maand kunnen blijven. Ik kan me geen plek bedenken of herinneren waar ik zo snel helemaal zen werd. Je hebt hier niets en tegelijk alles. Zo eenvoudig en toch zo rijk. De tijd vloog hier veel te snel voorbij. We hadden van alles kunnen doen op het park, maar daar hadden we geen behoefte aan. We hadden elkaar, prachtig herfstweer en een hottub, meer was er echt niet nodig. Warredal, wij komen zeker terug!

Swipe voor meer foto's →