Recreatiedomein Warredal
Recreatiedomein Warredal
Recreatiedomein Warredal
Recreatiedomein Warredal

Reviews

Guestreviews

1037 reviews
  1. 10

    Super leuke accomodatie,en rustig gelegen Wij verbleven in het bos hotel in een appartement, alles dat je nodig had was voorzien. Leuk uitzicht op de herten die dichtbij ons terras kwamen. Leuke fietstochten dat je kan doen en een dagje shoppen in Maastricht , 35km vandaan. Kortom een leuke vakantie gehad Dank je team Warredal

    July 2024 - Sofie D. stayed in Apartment 

  2. 9.3

    Wij hadden een hele fijne ervaring bij Warredal. Iedereen was heel enthousiast en vriendelijk bij ontvangst. Verder hebben wij van échte rust kunnen genieten en komen wij zeker terug naar deze knusse huisjes in de mooie natuur. Bedankt!

    July 2024 - Joni D. stayed in Classic for 4 

  3. 10

    Volledige rust 😀 alles goed bereikbaar ivm winkel en eten... en super vriendelijk !!

    July 2024 - Wesley R. stayed in Treetop 

  4. 9.8

    We zijn fan van de experience… geen koelkast, beperkte elektriciteit, hout klieven, het vertragen…

    July 2024 - Ilse D. stayed in Sweet Cabin with hot tub 

  5. 10

    Zeer leuk en aangenaam. Alles wat duidelijk, de food en wood corners zijn supersimpel. Het ontbijt en barbecue-pakket zijn kwaliteit/prijs top. Onze cabin was exact wat de foto's beloofden.

    July 2024 - Jente J. stayed in Watercabin with hot tub 

  6. 10

    Wij hebben heerlijk genoten van ons weekendje weg. Helemaal tot rust gekomen en hebben besloten om hier elk jaar terug te komen om te genieten van de natuur.

    July 2024 - Pc L. stayed in Hobbit House 1 

  7. 9.3

    We hebben een heerlijk verblijf gehad. En het weer zat erg mee. Het enige waar we spijt van hebben is dat we niet langer hebben geboekt.

    June 2024 - Wesley E. stayed in Treetop 

  8. 9

    Het waren echt 3 heel mooie dagen. De locatie is echt top! De cabin was leuk ingericht en plaatsbesparend gewerkt wat tot leuke ontdekkingen lijd 😊 De hottub is echt een leuke extra! Onze hond heeft ook genoten van het huisje, we hadden privacy waardoor ook zij op haar gemak was. De spelletjes in het huis, het papier in de slaapkamer, super leuk! Echt een aanrader. Ps: Een ijzeren pin bij het terras voor de hond aan te lijnen zou tof zijn!

    June 2024 - Michelle F. stayed in Comfort Classic with hot tub 

  9. 9.3

    Een zeer fijne tijd. Genoten van de rust. Enkel het fluiten van de vogels als geluid…. Zalig!

    June 2024 - Natalie V. stayed in Classic for 4 

  10. 9.3

    Zalig! De natuur, de back to basics maar toch maar een zeer comfortabele cabin, een zalige douche, haardvuurtje als het wat kouder werd, koffie ‘s morgens in het zonnetje buiten met enkel de fluitende vogels, het was genieten van bij aankomst tot vertrek

    June 2024 - Liselotte N. stayed in Classic for 4 

1037 reviews
9.2

Our guests rate this accommodation with an average of 9.2.