Recreatiedomein Warredal
Tiny house

Tiny house

 • Unieke natuurhuisjes
 • Geschikt voor max. 6 personen
 • Ligging nabij Maaseik

Back-to-nature in een tiny house in België 

Ben jij klaar om de connectie met de natuur én elkaar aan te gaan? Even weg van de online bereikbaarheid en de pauzeknop indrukken? Ben jij klaar voor een totaalbeleving in een unieke tiny house in België, midden in de Limburgse bossen? Ontdek onze cosy cabins en cosy houses! Hier ga je helemaal ‘back to basic’. Wifi? Die is er niet. Kom helemaal op adem en vergeet alles van thuis, want hier ben je écht even ver weg van de wereld. Back-to-nature in een volledig ingerichte en knusse tiny house in België? Je beleeft het bij Warredal!

 
 
 • Classic cabins, treetrunks, watercabins & treetops
 • Knusse natuurhuisjes
 • Geschikt voor maximaal 5 personen
 • Bij enkele cabins een hottub aanwezig
 • Overdekt terras
 
 
 • Hobbit houses & tree houses
 • Feeërieke huisjes
 • Geschikt voor maximaal 6 personen
 • Bij enkele houses een hottub aanwezig
 • Heerlijk terras tussen de bomen
 

Een tiny house huren bij Warredal

Opladen in de natuur en wegdromen tussen de bomen? Dat kan vanuit jouw tiny house nabij Maaseik in België, bij Warredal. Onze cosy cabins zijn geschikt voor maximaal 5 personen en voorzien van een zit- en eetgedeelte, badkamer, compacte keuken en overdekt terras. Helemaal ontspannen doe je in onze cosy cabins met hottub. In enkele cabins is jouw huisdier ook van harte welkom. Wil jij je kinderdromen waarmaken? Boek dan één van onze cosy houses, geschikt voor maximaal 6 personen. Feeërieke huisjes aan de rand van Nationaal Park Hoge Kempen. Alle huisjes zijn voorzien van een zit- en eetgedeelte, badkamer, compacte keuken en terras. Enkele huisjes hebben ook een hottub. Wanneer wil jij ‘slow living’ ervaren in een tiny house bij Maaseik in België?

 
 
 

To do's tijdens jouw vakantie nabij Maaseik in België in een tiny house

Warredal bevindt zich in Belgisch Limburg, vlak bij Nationaal Park Hoge Kempen en natuurgebied Bergerven. Dankzij de bosrijke omgeving is dit een ideale plek voor natuurliefhebbers, jong en oud. Warredal beschikt over een klimpark, waar je de kans hebt om op grote hoogtes hindernissen te doorstaan. Tevens is het mogelijk om te lasergamen of minigolfen. Daarnaast biedt Warredal verschillende spellen aan die perfect zijn voor groepsuitjes. Toch liever de omgeving rondom Warredal ontdekken? Huur dan een fiets en bewonder de schitterende Limburgse natuur. Extra’s bijboeken tijdens je verlbijf? Dat kan! Maak gebruik van onze food delivery, wellness cabine of barbecue hut. En de kinderen? Die vermaken zich optimaal tijdens de verschillende ponyritten. We zien je graag nabij Maaseik in België in een tiny house!

 
 
 

Veelgestelde vragen over een tiny house in België

✨ Waar in België kan ik bijzonder overnachten in een tiny house?

Bij Warredal, een park vlak bij Maaseik, is het mogelijk om bijzonder te overnachten in een tiny house. Je kunt overnachten in cosy cabins voor maximaal 5 personen of cosy houses voor maximaal 6 personen. Treetrunks, classic cabins, watercabins, treetrops, hobbit houses en tree houses; het is allemaal mogelijk bij Warredal! Bekijk snel de mogelijkheden. 

✨ Wat is er te doen in de omgeving van mijn tiny house bij Warredal?

Warredal is gelegen in Belgisch Limburg, nabij Nationaal Park Hoge Kempen en natuurgebied Bergerven. Het park ligt midden in de Limburgse bossen, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Je kunt bij Warredal een fiets huren om de omgeving te ontdekken. Tevens is er een klimpark aanwezig bij Warredal, waar waaghalzen zich helemaal kunnen uitleven. Genk, Bree en Maasmechelen bevinden zich vlak bij Warredal.